Selam..
Eskiden gaza gelip başladığım daha sonraları nadiren açıp bişeyler yazmaya çalıştığım videodada göreceğiniz türde bir oyun projem var..
Oyun eski tarz rpg türünde olan eye of the beholder'ın 3d versiyonu gibi birşey..
Oyunu tamamlamayı istiyorum fakat partideki demolarım gibi gazla başlayıpl sonradan bitsinde bişey çıksın ortaya gibi olsun istemiyorum.
.
Bu yüzden kodları düzenli tutmaya büyük özen gösteriyorum..
Puzzlelar , gfx , kombatlar,selser .. düşük kaliteli olmadığı sürece benim hoşuma giden ve devam ettirmek istediğim bir proje..
Fakat oyunu ticari düşündüğüm için sizce fikir olarak uygunmu , ne gibi orjinallikler olmalı , devam etmelimiyim...?
Birde oyun 4 kişilik party sistemiyle oynanıyor , bunu tek kişiye indirsem aynı oyun sistemiyle olabilirmi?.
Demo versiyonu çıkarıcaktım aylar önce fakat tek bi satır bile yazamadım..Elle tutulur birşeyler olunca bir demo yayınlayıp ilgilenen kişilerdende destek isteyeceğim..Oyun işlerinde yetenek -hayal gücü olmazsa istenilen duyguyu oyuncuya veremedikten sonra bi ifade etmiyor.Farklı fikirlere ve yardıma ihtiyaç illaki gerekli..O yüzden birilerini bulup o şekilde devam etmek istiyorum..
Bu arada ticari yapmaktaki amacım oyundan para kazanmak değil sadece biraz ağırlığı olsun istiyorum.
Oyun grafik yönüyle orta kalite olsada yeterli bence çünkü bu tür oyunlarda hikaye ve bulmacalar çok daha önemli.
Bu yüzden kendi yazdığım motorla devam ettiriyorum.
izlemeden önce belirteyim , yaratığın sadece animasyonunu ve duvar modellerini kendim yaptım..bir grafiker eli değdiğinde daha hoş olabilir..
VIDEOhttp://www.youtube.com/watch?v=b1Mi1ScnJ_0&feature=youtu.beEditörden ss