benim gibi dinazorlar amiga/64'e devam etsin, pcden uzak dursun diyosun yani?
canım abim öyle şey der miyim ben?
çok ağır bir yemek yedim göbeğim klavyeye erişmemi engelliyor çok şey yazmak istiyorum ama bayılcam...
demo olayı coder kontrolünden designer kontrölüne geçtiğinden beri eski amatör ruhunu kaybettiğinden ben de şikayetçiyim. zamanında melon demolarından hiç hazzetmeyen biri olarak. melon demolarını beğenenleri de anlayamıyordum. taa o zamandan dinozor olmuşuz zaten... ben de istiyorum bi demo çıksın böyle bir kanırtsın bilgisayarı, milyar tane ne olduğunu anlamadığım morftan morfa giren şekil çıksın epilepsi krizine gireyim beynim uyuşsun ne olduğunu anlayana kadar saatlerce seyredeyim ama benim kartımda pixel shader 3.0 var mı bilmiyorum. olup olmaması da umurumda değil. neler çıkmış diye arada bakıyorum bir demo çıkıyor yok siksok 5.0 olmazsa çalışmam, yok ati'ye kılım nvidia isterim. eskiden demolar böyle nazlı değildi... sanki herif HAL9000. bu çabuk değişim moralimi bozuyor...
şimdi demo yapmadan önce oturucan storyboard yapıcan. coder'ın kafasında güzel efektler varsa onları bi göreceksin. konsept dahilinde nasıl kullanılır onu oturtucan (eskiden tam tersi grafiker bir resim yollar coder bunu araya sallardı) sonra her şey oturduktan sonra müzikçi akışa uyumlu bir soundtrack yazacak. eee otur bari film çek. uygun bir ekiple kesinlikle çok zevklidir, kesinlikle cok daha ciddi bir çalışma ve daha çok zaman istiyor.
bir de bu demoların amiga'daki veya konsoldaki gibi yağ gibi kayması için ne gibi hardware gerekiyor hala anlayabilmiş değilim. windowsa ilk günden beri kılım. amiga mouse'unun elimle bütünleşmesini çok özlüyorum... bu türkçe pc klavyesiyle amiga'da yazdığımdan 10 kat yavaş yazıyorum. aldığım bir klavyenin layoutu öncekinden farklı. enteri yapmışlar kedi ziki kadar delirmek üzereyim istemiyrum çay ocağını sivriüğünüzü zkiyim la hakkı la hasan atın şunları dışarı