Bir olaya dikkat çekmek istiyorum, benim mesajım
Kasım 2003'de atılmış ve Tesla'nın mesajı
Ekim 2004'de atılmış. Arada 11 ay var ve bu arada 7D4 party oldu v.s. Fikirler biraz değişti.
Son dönemde yine bende karamsarlık vardı ancak şu aralar kendimi birşeyler yapmaya zorladım... Onunla da kalmadım yaptım. Şimdilik sessizliğimi koruyorum her zamanki gibi. Yakında neler olur bilmem
Spritus: Bu site misyonunu yitirmez. Ben ikinci bir turkish scene forumuna karşıyım. Ancak ben bile bir site hazırlıyorum şu sıralar scene ile ilgili bölümler içeren. Bu forum genel bir scene sitesinin yapımına engel değil ancak forum olarak bundan başkasına gerek yok. Çünkü bu forum olması gerektiği gibi independent bir forum. Ayrıca forumun Spaztica'ya ait olması da benim çok hoşuma gidiyor. Çünkü yaşanan birçok tartışmada (gerek tartışmacı olarak, gerek yorumcu olarak) çok istikrarlı hareket eden ve "ara bulucu" kimliği olan bir arkadaşımız kendisi. Dolayısıyla başka bir forum olmamalı. Zaten bu forum bizler carliip durduk diye açıldı. Eeee.. Daha ne... Açıldı işte....
Gelelim forumun inaktif oluşuna. Ben niye karamsarım? Forum inaktif diye mi yoksa kendim inaktifim diye mi? İkisi de değil. Türkiye'nin birçok elit ve aktif scenerları bu forumun üyesi ama gel gelelim şu anda hiçbirimiz adam akıllı birşey yapmıyoruz ya da benim yaptığım gibi birşeylere başlayıp tamamlayamadığımız için ortaya koyamıyoruz... Benim canımı sıkan bu. Forumun inaktivitesi de tr-scene'in inaktif oluşunu gösteriyor. Yoksa aramızda herkesin dibini düşürecek bir product üretip bunun reklamını yapmayacak kadar alçak gönüllü manyaklar mı var? İmkansız! Çünkü bu bir scenerın doğasına aykırı. Ben zik gibi bir efekt bile yapsam o anda evde kim varsa çağırır gösteririm... Bundan dolayı çok iyi biliyorum ki kimse saman altından su yürütmüyor.
Sessizlik = İnaktivite
Dikkat ederseniz bu tür laflarda hep döt olma potansiyeli olan açıklar bırakıyorum. Biri kalkıp "Yanılıyorsun! Ben de sessizdim ama şunu yaptım" diip beni döt edebilir ya da bunu yapmak için gaza gelebilir. Benim amacım da bu zaten