bu bahsi gecen 2.71ler veya 3.02ler, hacklenmis/patchlenmis firmware'ler.. sony psp ile default gelenler degil..
bu hacklenmis fw'ler ile homebrew'leri calistirabiliyorsun.. 2.71se-c'de (recovery mode'undan degistirilebiliyor gerci), game150 (fw 1.5 game klasoru anlaminda) klasorune at dosyani calistir
herseyin koku yine 1.5, yani fw1.5 'i bu bahsi gecen hack firmware'lere yukseltip, istedigin zaman geri donebiliyorsun (gerci geri donmeye gerek yok)..
aldiginda direkt yuksek firmware geliyor ise, bunda da 2.7 serisine kadar olan firmware'leri 1.5'e geri cekme sansi var (tabi bu esnada mainboard'un ta-082 olmayacak vs vs).. bazi gelismeler var ama henuz "stable" bir gelisme yok..
sahsen dusuncem, 2.71se-c varken 1.5'ta kalmaya israr etmeye gerek yok.. sunduklari cok iyi.. bu 3.02 serisi icin daha once belirttigim gibi biraz bekleyecegim, zaten ben oyun oynamiyorum makinada (esim need for speed oynuyor)
fazla uzatmak istemiyorum vigo aninda nightshift'e bir seminar yapistirir diye korkuyom :p
bu ne demek oluoyo? vigo partide homebrew takılmak için 1.5 illa şart demişti. 3.02 bunu destekliyor mu, yoksa 1.5 aramak hala şart mı yeni psp alırken?