hepimiz sonuna kadar destekliyoruz bu partiyi ve bu sene de kendi aramızda keyifli geçeceğini bekliyoruz!
on-the-fly'ı bilmem ama on-the-chicks composunda birincilik benim... şaka bir yana, ısrarla flash compo'yu var edeceğim; tek başıma kalsam da; ama tadı olmuyor ki tek başıma, gelin de hep beraber asılalım.
az kulvar olsun bu sene. javascript'e gerek yok kanımca; 64 ve amiga olmazsa olmazlar. alternatif bir de free-style'ı öneriyorum; standart dışı olan herşey (console, gba, videoedit falan) bu free-style'da olsun.
önerim kategoriler:
- amiga
- c64
- pc
- scripting (javascript, java, asp, php, actionscript)
- freestyle (console, gba, videoedit, mobile)
- gfx
- muzak
bu kadar. gerisi (4k, 64k gibi cambazlıklar) oylar belirlenirken oy verenlerin bunlara dikkat etmesiyle (256 byte veya 4k ise zaten herkes bazı ekstra çalışmaların gerektiğini biliyor artık) puanlamalar yapılır. bu önerim, özellikle puanların 20bin parçaya bölünmemesi ve gerçekten bir COMPO olması için gerekiyor. Her yapılan çalışmaya da yapana da saygımız var, ama bazı üretimler democompo için de değil sanki (bu anlamda geçen seneki slide entry'mi eleştiriyorum açıkçası). demo ruhuna sadık kalan birşeyler yapalım derim. uçan küpler, kayan yazılar, yanardönerli tekmeler (galiba bu başka yerden geldi, hay allah) falan olsun. bu anlamda geçen sene yapılan purebasic çalışmalarla da barışmış oluyorum sanırım. tamam tamam, basic suxxx belki, ama yapılan şey yine de bir demo.
o yüzden bol demolu ve bol eğlenceli bir parti olması dileğiyle....
- aaah, ahh parti mekanı olarak agnus (bilen bilir) ne de güzel olurdu; geceleri de birer gergo (greetz to vigo)...