arkadaşlar, spaztica ile site kapalı olduğu sırada görüştüm, sorun hosting firmasının ödeme sisteminde yaşanan bir aksaklıktan kaynaklıymış. adamlar otomatik ödemeyi kendi sistemlerindeki bir sorundan dolayı çekemeyip, çekemeyince de hemen hostingi kapatarak çözüme gitmeyi uygun görmüşler. yani yaşanan sorun sürekli olmayacağını umduğumuz geçici bir problemdi. bu tür şeyleri ben de zamanında myhosting.com ile yaşamıştım. hatta o kadar bezmiştim ki sonunda hostgator'a geçtim ve rahat ettim. spaztica şu anda hangi hosting firmasını kullanıyor bilmiyorum ama en güvenilir diye bilinenler bile yeri gelince çok pis yamuk yapabiliyor.
myhosting.com'da yaşadığım son problem muhteşemdi bu arada, anlatmışımdır belki zamanında. adamlar 7dx-party.org'daki tüm mp3'leri silmişlerdi. yani benim hostingimde sabit duran dosyaları "myhosting.com'un sözleşmesine aykırı" olduğu gerekçesiyle, bana hiçbir şekilde bildirmeden uçurmuşlardı. ben direk yaygarayı koparttım, dedim manyak mısınız kardeşim, o mp3'ler bizim partimizde yayınlanan, copyright sorunu olmayan mp3ler. adamların cevabı bir nevi "biz nerden bilelim öyle olduğunu?" türü birşeydi. ben bu olayı hayatımda birkaç kez yaşadım, çoğu da oldukça kanlı bitti.
bunda da anında iptal ettim hostinglerimi ve derhal taşıdım. hala salaklar bana spam yapıyor "myhosting.com'dan yeni kampanyalar, fırsatlar" diye. En ilginç tarafı da "böyle devam ederseniz tüm hostinglerimi taşıyacağım" dediğimde support elemanının hiç umursamaması "yapacak birşey yok" moduna girmesiydi. Adamlar beni engellemeye bile çalışmadı. Kazandıkları para fazla gelmiş olsa gerek.