biraz geç oldu belki ama...
parti mekanında her türlü muhabbet yapılıyor...Mesela commodore.gen.tr katılımcıları olarak çoğunlukla eski bilgisayarlar konusunda sohbet ederken, yanımızda getirdiğimiz çok bilinmeyen cihazları, diğerlerine tanıtma ve sohbet etme imkanı oluyor... Mesela Zafer arkadaşımızın getirdiği Nintendo VirtualBoy konsolu, çok bilinmediği için çok ilgi çekti ve bir anda denemek için kuyruk oluştu... Tam jetonları satmaya başlamıştım ki, cihazın pili bitti
Öte yandan Hydrogen, Tolga Abacı ile 3D modelleme ve canlandırma üzerine bir süre sohbet ettik... Oyun yapımından, Iphone'a uygulama geliştirmeye kadar her konuda konuştuk. Bu tabii ki bizim sohbetimizin konusuydu. Diğerleri modern bilgisayarlardan, müziğe, programcılıktan, oyunlara kadar her konuda konuştular...
Parti raporumu buraya atmadım
ama umarım paradox'un sorusuna bende elimden geldiğince cevap vermiş oldum...
Partiden bir iki fotoğraf ve kısa yorumları, partiye katılamamış olan arkadaşlar için fikir verici olabilir...Osiloskop dersi bile verildi partide..
http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=4261.msg47308#msg47308Unutmadan bir iki teşekkür etmem gerekiyor...Öncelikle partiyi düzenleyen ve katkıda bulunan tüm sponsorlara, tüm ekibe cani gönülden teşekkür ederiz... Yılda 1 kerede olsa bir araya gelmek, aynı dili konuşan insanlarla beraber olmak çok güzel...10 yıl şeferine bu sene 2 defa parti düzenlesek
Drey : Atari Falcon'u kullandığın ve Cubase'de çalışarak, cihazı onurlandırdığın için sağolasın.... Aldığımdan beri zaman ayırıp kullanamadığım bir cihazdı. Sayende, birazda olsa işe yaradı
_Joker: Seni ve isteklerini unutmam..merak etme.. Aslında demo parti benim için hediyeleşmek için çok güzel bir fırsat oluyor.. Bir sonraki partide, 10.yıl şerefine Bilgisayarmuzesi.com olarak daha çok kişiye, daha çok retro cihaz hediye etmenin yolunu arayacağım... Skate bu konuda sanırım yardımcı olacaktır...
Herkese çok çok selamlar