hydrogen ve wisdom'a katılıyorum, keza bahsettikleri herşeyin bilincinde ve farkındayız... evet, pre-selection... eğer birgün breakpoint deki gibi, 400-500 submit durumu olursa kesinlikle pre-sel. yapmak lazım...
ah şu dead-line lar... hep uzatılır... dimi?... ama ben yabancı partilerde hiç görmedim uzama olayını
pc grubu olmayan bronx, sadece tr-scene'ine support etmek, çorbada tuz olmak için release yapıyor... diğer scener ları ateşlemek için ödül olarak "c64 set" veriyor ve ne yazıkki yarım demosu ile kendi kazanıyor ?...
scenerlar yaşlanıyor ama genç olanlar hep aynı yerde duruyor?....
aynı kişi, 2 ürünle aynı compo ya giriyor, 1. ve 3. oluyor
only in turkiye...
pixel gfx i diğer gfxlerle yarıştırma ayır diyen arkadaşım, entry yapamıyor
olur böyle vakaalar, türk parti organizatörü yakalar
ha hah hh
triad'dan tao, anlamsız saçma "geo" adında bi submit yapmış, pre-select edemiyoruz... ayıp olmasın diye...
gp2x skin compo'ya 1 entyr geliyor.... compo iptal oluyor....
yani... ben yinede bu yazdıklarıma pek takılmıyorum, geçen sene 52 stuff çıkmıştı, bu yıl 49 tane...
elbette süper qualite release ler olmasını ben, biz, herkesten çok isteriz. bir nevi partinin kalitesini gösteriyor....
eğer ciddi bi pre-sel olsaydı, sanırım 10 stuff çıkacaktı...
geçen yıl, nightlord beni kırmadı ve ne geldiyse soktuk yarışmaya...
zaten bi elin parmakları kadar az insan var, heveslerini kırmayalım, gaz verelim dedim... o da "ok" dedi
bu yıl 20. scene yılı olan sevgili kardeşim turbo/bronx, halen compoları kazanmaya devam ediyor... 20 yılda hydrogen, datura, hyper, rephisto, spritus, hadi arcane'i de sayıyorum (compolara katılanlar bazında) .... varmı başka pixel ci? yetiştimi?....
bu yıl ilginç bi şekilde müzik compo da çok entry vardı... geçen yıl 10 du bu yıl 15 olmuş... ki hydrogen, impetigo katılmadı... yani bu sayı 17 olabilirdi...
sözün kısası, 20 yıllık time-line içinde geldiğimiz nokta bu...
demoscene party, "demo" ları ile güçlü olmalı... günümüzde pc demoları revaçta... zaten Glance dışında C64 team de yok mega-demo release edebilecek... resident, raven, clash, demodojo eğer harbiden taşşaklı bişiler release edebilseydi, eminim kimse şuanki releaslere pek takılmicaktı...
hatta combined demo compo'da bi glance prod, PC olarakda bi aesrude prod olcaktı... bizde çıldırıp bi amiga-aga yardıracaktık, o zaman zaten "yemede yanında yat" yada "tadından yenmiyor" yada "suyunda da koy" dicektik...
on the fly da, sevgili hydrogen, "disk cover olsun" dedi, süper fikir...
yine turbo'dan geldi disk cover... sağolsun drey/demodojo'da uğraşmış yapmış... ama başka kimseden çıkmadı...
asci/ansi compo yapıyoruz, bi ragnor'cuğum kendini paralıyor... demekki kimsenin ilgisini çekmiyor ascii art...
yani bilemiyorum, aslında girişte mini bi anket yapıp şunları sormak mı lazım :
1 - demoscene hakkında ne düşünüyorsun?
2 - scene hakkında ......
3 - scene grubu ....
4 - intro ....
5 - compo ....
filan....
partiyi 2006 ağustos'da duyurduk.... aralık 2006'da registration başladı...
ilk gün 35 kişi kaydoldu... 5.gün sonunda sayı 40'larda idi... hyper bi rüya görmüş, heycanla sabah anlattı bana.. "ya olm, rüyamda nightshift e 40 kişi geliyodu" dedi... bende hayırlısı olsun dedim....
kardeşimin rüyası çıktı