PDA

View Full Version : programlama yardım

mrr
8th June 2006, 17:16
merhaba, daha önce bahsettiğim regl sitesi ragnor'un katkılarıyla bitiyor fakat sanırım zaman probleminden dolayı bir gönüllü daha rica ediyorum.

windows'un saatin yanında çıkan (hani volume filan o bar) yerde bir desktop applicationuna ihtiyacımız var. normalde siteye girince her defasında farklı bir mesaj alıyorsunuz. (kendi belirttiginiz tarihe göre) düşündüm ki bu saatin yanında siteye gitmeden sürekli o mesajı gösteren bir ikoncuk olabilir. üzerine tıklanınca siteye gitmeden bir mesajı gösterebilir sitedeki bilgiye göre. veya ikon mesajın şekline göre değişebilir, vs....

haftasonuna kadar yardım etmek isteyen varsa süper olur.. tabiki ragnor yetiştirebilirse daha da süper olur ama bilmiyoruz bakalım...

www.pms-free.com (http://www.pms-free.com)

Cool Man
8th June 2006, 18:12
o değil de site temasını tableless design olarak yapsaydınız

spaztica
8th June 2006, 19:00
flash kullanarak hazırlayabilir ve flashstudio gibi bir programla taskbarda çalışan bir application haline getirebilirsiniz.
çalıştığında istediğiniz siteden istediğiniz datayı yanar dönerli göstertmesini de sağlayabilirsiniz. vakit olsa yardım ederdim; ama benim de kafamı epeyce meşgul eden bir kodla uğraşıyorum, birkaç güne açacağım bir oyun/site için için.

mrr
8th June 2006, 21:34
Originally posted by Cool Man@Jun 8 2006, 05:12 PM
o değil de site temasını tableless design olarak yapsaydınız
Quoted post

malesef bir table'imiz var her ne kadar div'i daha cok sevsek de :)
ayrica spaz kardes herseyi bilip de yapmiyosun :)

vigo
9th June 2006, 11:24
Originally posted by mrr@Jun 8 2006, 09:34 PM
ayrica spaz kardes herseyi bilip de yapmiyosun :)
Quoted post

hahaah ahaha hah ahahaha ha ahaaha hahaaha aa a

Cool Man
9th June 2006, 14:05
bu arada bakıyorum üyelik sistemini eklemişsiniz, üye oldum hemen :D

skate
9th June 2006, 14:48
Siteye hemen yaza özel "tatile çıkabileceğiniz tarihler" diye bir calculator linki koyarsanız siteye biraz daha anlam yüklemiş olursunuz :)

spaztica
9th June 2006, 16:36
i am the LIBRARIAN of the forgotten art,
wish sometimes to be more than that,
i'll do a lot of theoretical an weird stuff,

but sometime,
i will open up a new era,
for all of you
wait until then
or die...

the first will be a sudoku game.
sit tight and wait for the news.