PDA

View Full Version : İlk Türk Kız Scener

mrr
9th March 2006, 15:28
Farkettiniz mi bilmiyorum ama Nightshift'te grafik entrylerden birisi Mengü adında ilk türk kız scener olduğunu düşündüğüm kız arkadaşıma aitti... Kaneviçe çalışmasıyla 5. oldu grafik yarışmasında...İlk Türk Kız scener olabilir mi bilmiyorum ama bildigim kadarıyla bir compo'ya katılmış ilk kız...

Daha önce Türkiye'den acaba hiç compolara katılmış kız var mı bilmiyorum, ama yoksa ilk türk scener olarak gönül plaketimi Mengü'ye vermek istiyorum.. :lol: :lol:

GnoStiC
9th March 2006, 15:48
bildigim ilk turk kiz scener, nemessis (of bronx)'dir ve amiga coder'di..
ama compo'ya katilmis oldugunu zannetmiyorum :)

Originally posted by mrr@Mar 9 2006, 03:28 PM
İlk Türk Kız scener olabilir mi bilmiyorum ama bildigim kadarıyla bir compo'ya katılmış ilk kız...
Quoted post

spaztica
9th March 2006, 15:52
sen zaten vermişsin ruhunu mengü'ye; parti sırasındaki koşuşturmadan oturup muhabbet etme vakti de olmuyordu, lakin mengü dışında da parti sırasında orada ilgili hatunlar görmek enteresandı... hele bir de coder bir kız vardı da, ne derece scener, bilemeyecem; bir ara disq ve sensei ile oturduğunu gördüm, vestel'de falan programcıymış. sensei aramıza dönse sorardıkda, o da kayıplar arasında...

Hydrogen
9th March 2006, 15:57
O coder olan bayan sceneri handlei, Mosquito/Realtime.
D.O.T. demonun programcilarindan biri. Read only takiliyor forumda. Selam Mosq.

nightlord
9th March 2006, 16:00
ayrica senseinin esi mosquito/realtime da bayandir ve pc'de coderdir. compoya katilip katilmadigini bilmiyorum.

ayrica vigo bilir. echee/bronx ve irian/aesrude da yeni bayan scenerlardan :D (eslerimiz olur kendileri) ama onlarin bir compoya katilmadigindan eminim.

skate
9th March 2006, 16:11
Bir de Insomnia diye bir hatun vardı Hi3S'de, Hades ve Aegis tanır herhalde, ben tanımıyorum.

mrr
9th March 2006, 16:33
Originally posted by skate@Mar 9 2006, 04:11 PM
Bir de Insomnia diye bir hatun vardı Hi3S'de, Hades ve Aegis tanır herhalde, ben tanımıyorum.
Quoted post

lütfen resmi olarak compo'ya katılmış ilk kızı tespit edelim. zira Türk Scene'i ile yapmakta olduğum dergi için yazı yazıcam kendisiyle ilgili...

öteki kızların işleri release edilmiş mi ? varsa nasıl bulurum, vs...

vigo
9th March 2006, 16:37
ilk kız scener, hatta coder,
captain trips/zombie boys+bronx'un kız kardeşi
"nemesis" dir...
ama compo ya katılmamıştır...
bir çok intro release i vardır...

skate
9th March 2006, 16:37
Originally posted by mrr+Mar 9 2006, 04:33 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(mrr @ Mar 9 2006, 04:33 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-skate@Mar 9 2006, 04:11 PM
Quoted post

lütfen resmi olarak compo'ya katılmış ilk kızı tespit edelim. zira Türk Scene'i ile yapmakta olduğum dergi için yazı yazıcam kendisiyle ilgili...

öteki kızların işleri release edilmiş mi ? varsa nasıl bulurum, vs...
Quoted post
[/b][/quote]
Olm Hydrogen yazdı ya D.O.T'un coderı diye Sensei'nin eşi Mosquito/Realtime için. Yani senin kız en iyi ihtimal ikinci olabilir boşa sevinme :) 7D4'de de release edilmişti sanırım Insomnia'nın da creditlerde geçtiği müzik collection v.s. Blue Illusions idi galiba.

Ragnor
9th March 2006, 16:47
Bayan scener sayısı yüksek ama partilerde olmamaları üzücü diyorum.

Edit: şimdi tekrar düşününce partilerde de varlar ama release istiyormuş deli gönlüm onu anladım. Duyurulur :).

mrr
9th March 2006, 16:53
Originally posted by Ragnor@Mar 9 2006, 04:47 PM
ühü :(

skate
9th March 2006, 17:01
Ağlama olm hemen, Blue Illusions ve D.O.T compoya girmemişti. Zaten bu güne kadar kaç parti oldu ki toplamda? Büyük olasılıkla senin hatuna:

*** Bir scene partisine ilk compo entrysi yapan Türk kızı ***

Ünvanını verebiliriz. Aksini düşünen?

hades
9th March 2006, 19:41
evet insomnia bir zamanlar scenedeydi. HI3S grubunu kurduğumuzda aramıza katılmıştı. grafikerdi. ama sonra grubun diğer elemanları gibi haber alamadık kendisinden. zaten sonrada HI3S dağıldı. 7D4 te release edilen ilk HI3S introsunun logosunu çizmişti.

gelelim blue illusion 2 ye. herşey hazırdı. ancak bizim slowhand müzikleri yapmakta oyalanınca maalesef release edilmedi. code ve gfx shadow'a aitti. şu anda harddiskte bir yerlerde duruyor olması lazım.
hatta shadow'da hardwareci olduğu için blue illusion 2 uzaktan kumanda ile kontrol edilen bir software vardı. bunun için joystick portuna uzaktan kumanda sensörü takılacaktı. ufak bir parça. kumandadan basılan tuşun gönderdiği sinyaller decode edilerek parça değiştirme, ileri-geri sarma vs. olacaktı. sanırım hepsi hazırdı. sadece müzikler değişecekti.

bu arada blue ill.2 yi buldum. sadece müzikler eski. sayı tuşlarıyla parçalar seçilebiliyor.

skate
9th March 2006, 22:57
Hi3S'in anısına yayınla bence... Müzikler eski olsun varsın.

Wisdom
10th March 2006, 10:10
Kizkardesim de 93 yilindan beridir inofficial olarak scene'de. Bir ara Elvira/Crescent diye memberlist'imizde gorundugu de olmustu. Favori coder'i Flamingo/Light, favori muzisyenleri Danko ve Drax. Favori demo'su Brutal 2/Light. :-) 7D5'e de gelmisti ancak herhangi birsey release etmedi. Master'ini bitirsin, Crescent'in gelecekteki uber-grafikeri olacak. :-)