Nightshift Crew Proud 2 Present : Parti Takvimi....
enjoy!
skate
5th February 2006, 01:31
Abi iyi hoş çok önceden açıkladınız da tarihleri ve programı, o kadar çok şey yapmak istiyorum ki yine yetişmeyecek yapmak istediklerim, heyecan yaptım 1 ay kala. Tahmin ediyorum benim heyecanımı paylaşanlar vardır. Bu postu atmamın sebebi "nasılsa yetiştiririm" mantığı birşeyler yapmaya başlayınca "ulan nasıl yetiştirecem"e dönüşüyor bir süre sonra. Uyariim dedim hani :) Örneğin az önce 2-3 gündür planladığım ve üzerinde uğraştığım yöntemden çok daha pratik ve hızlı bir yöntem buldum, tüm efekti sıfırdan kodlamaya başlıyorum. Oluyor böyle sıkıcı vakalar :)
anesthetic
5th February 2006, 01:47
Originally posted by skate@Feb 4 2006, 11:31 PM
Abi iyi hoş çok önceden açıkladınız da tarihleri ve programı, o kadar çok şey yapmak istiyorum ki yine yetişmeyecek yapmak istediklerim, heyecan yaptım 1 ay kala. Tahmin ediyorum benim heyecanımı paylaşanlar vardır. Bu postu atmamın sebebi "nasılsa yetiştiririm" mantığı birşeyler yapmaya başlayınca "ulan nasıl yetiştirecem"e dönüşüyor bir süre sonra. Uyariim dedim hani :) Örneğin az önce 2-3 gündür planladığım ve üzerinde uğraştığım yöntemden çok daha pratik ve hızlı bir yöntem buldum, tüm efekti sıfırdan kodlamaya başlıyorum. Oluyor böyle sıkıcı vakalar :)
Quoted post
27gün, 7saat, 13dakika, 52saniye kaldı...
çok az kaldı ya :) (heyecan heyecan)
Notre_Dame
5th February 2006, 10:35
keske zmn olsada bende bi product yapabilsem.. nese artik seyirci olarak gelces
skate
5th February 2006, 13:05
Originally posted by Notre_Dame@Feb 5 2006, 10:35 AM
keske zmn olsada bende bi product yapabilsem.. nese artik seyirci olarak gelces
Quoted post
Aslında zamanın var :) Ben birden fazla şey yetiştirmek için zaman az diyorum. Bir şey için zaman var, yoksa yaratmaya çalış.
Notre_Dame
5th February 2006, 15:10
partiye zaman var ama benim hiç yok:( aslında şöyle 2gunde hafta sonu 4kb bişi kassam diyorum ama oda zor:(
Bakkada
5th February 2006, 17:30
Originally posted by Notre_Dame@Feb 5 2006, 03:10 PM
partiye zaman var ama benim hiç yok:( aslında şöyle 2gunde hafta sonu 4kb bişi kassam diyorum ama oda zor:(
Quoted post
Scener zoru basarir merak etme eminim sende basaricaksin ;)
skate
5th February 2006, 17:59
Originally posted by Bakkada+Feb 5 2006, 05:30 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Bakkada @ Feb 5 2006, 05:30 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Notre_Dame@Feb 5 2006, 03:10 PM
Quoted post
Quoted post
[/b][/quote]
Evet Bakkada katılıyorum sana. Bence sen de başaracaksın ;) ;)
Bakkada
5th February 2006, 18:22
Originally posted by skate+Feb 5 2006, 05:59 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(skate @ Feb 5 2006, 05:59 PM)</div><div class='quotemain'>Originally posted by Bakkada@Feb 5 2006, 05:30 PM
<!--QuoteBegin-Notre_Dame@Feb 5 2006, 03:10 PM
Quoted post
Quoted post
Evet Bakkada katılıyorum sana. Bence sen de başaracaksın ;) ;)
Quoted post
[/b][/quote]