@vigo:
gecen ayki pcworld'de demoscene kosesi yoktu ama retro vardi..
fakat bu ay ikisi de yok? :(
eger demoscene kosesi yayinlanmiyacaksa bosuna dergiye para vermeyelim?
vigo
3rd July 2007, 15:56
evet abi çok haklısın, özür dilerim, unuttum duyurmayı, yaklaşık ocak 2007 den beri yazı paralarını ödemedikleri için sikerim böyle dergiyi dedim. artık yazmıyorum... sorry bro... boşuna paran gitti
Bakkada
3rd July 2007, 17:09
evet abi çok haklısın, özür dilerim, unuttum duyurmayı, yaklaşık ocak 2007 den beri yazı paralarını ödemedikleri için sikerim böyle dergiyi dedim. artık yazmıyorum... sorry bro... boşuna paran gitti
Seyi merak ettim acaba Vigo abi senin parayi bole hobisel yaklastigin icin mi vermediler yoksa hayatini bu isten kazananlar da mi alamadi parasini ?
Eger ikincisiyse ipneleeeer :)
emotion
3rd July 2007, 17:36
o yazilara vakit ayirdigin halde. eger bakkada nin dedigigi gibi kisiliklerini daha bulamamislarsa ve bulamiyacaklarsada!
yerinde olsam vigonun ocak ayindan itibaren yazdigim butun yazilari yayinlarim digerleride faydalansin derdim.
-------
yazinin duzenlenme nedeni demek istegimi tam olarak anlatamamam :)
GnoStiC
3rd July 2007, 18:26
canin sagolsun abi, bosver..
sen o guzel yazilarina blog'unda devam et yeter :)
Ragnor
3rd July 2007, 19:06
Aynen katılıyorum. Pcworld alamıyordum ama her ay düzenli olarak sitenden yazılarını takip ediyordum. Yazılarına devam etmeni isterim bende, ya da yaz ve plazma'ya yolla :)
emotion
3rd July 2007, 23:38
Aynen katılıyorum. Pcworld alamıyordum ama her ay düzenli olarak sitenden yazılarını takip ediyordum. Yazılarına devam etmeni isterim bende, ya da yaz ve plazma'ya yolla :)
simdi vigo ayni yazilari hem blogundadami yayinliyordu. yoksa dergiye ayrimi yaziyordu. ragnor bide vigonun blogunun url'sine eklesen guzel olurdu. umarim blog turkcedir.
vigo
3rd July 2007, 23:53
hiç bi yazara ödeme yapmamışlar...
GnoStiC
3rd July 2007, 23:54
http://ugur.ozyilmazel.com/
(gunluk/yazilar) bolumleri..
simdi vigo ayni yazilari hem blogundadami yayinliyordu. yoksa dergiye ayrimi yaziyordu. ragnor bide vigonun blogunun url'sine eklesen guzel olurdu. umarim blog turkcedir.
nightlord
4th July 2007, 02:01
@vigo: abi gecmis olsun. ve de Allah PC World'u davul dumbelek etsin diyorum. Yakinda da kapanacak demektir
ulkemizde scene'e genis kitlelere tanitmaya calisan bir kanal daha kapandi boylece :(
Bakkada
4th July 2007, 08:12
Demek ki PC World taklaya geldi :)
skate
4th July 2007, 09:25
PC World kapanmasa bile biz bir avuç insana (!) rezil-i rüsva oldu. Ödenmeyen paralara gelince, isterseniz eşime bir çıtlatayım durumu da kısa bir telefon konuşmasınıdan sonra ödensin tüm yazarların paraları ;) Ya da en kötü ihtimalle 1-1.5 sene sürer mahkeme.
vigo
4th July 2007, 14:06
ya önemli olan ve acı olan, tr'de halen dergi işlerinin, bizim zamanımızdanda lame oluşu... sırf parti olayları için amme hizmeti olarak yazı yazdım 2 senedir. zaten bi tane bile mail gelmedi yazılara. belkide sizlerden başka da okuyan yoktu...
:) :) :)
skate
4th July 2007, 15:58
Çağlan Tekin'in kemikleri sızlamıştır şimdi (yanlış anlaşılmasın, kendisi hala hayatta. kastettiğim romatizmamsı bir sızlama :)).
Hydrogen
4th July 2007, 20:15
"sırf parti olayları için amme hizmeti olarak yazı yazdım 2 senedir. zaten bi tane bile mail gelmedi yazılara. belkide sizlerden başka da okuyan yoktu..."
O kadar emin olmayiniz:)
Hydrogen
4th July 2007, 20:18
Kursad Bey,
Elestirileriniz icin cok tesekkur ediyorum. Mailinizi "Demoscene" ve
"Retroloji" bolumlerinin yazari Retromaster'a iletiyorum. Kendisi Airborne
Ranger ile ilgili elestirinize cevap verecektir.
Saygilar
Taner Gudukoglu
-----Original Message-----
From: kurshad kurshad [mailto:kkurshad@hotmail.com]
Sent: Monday, May 22, 2006 9:50 PM
To: editor@pcworld.com.tr
Subject: Oneriler-elestiriler
Merhabalar. Derginiz, beyaz uzerine-kirmizi, bana gore beylik ve itici
tasarimina ragmen, icerigi ile beni oldukca sasirtti.
Ozellikle Demoscene gibi bir bolumu bir turk pc dergisinde gorebilmek,
gercekten takdire sayan. Ulkemde bazi seylerin asilmaya basladigini
anlatiyor bana. Birbirinin klonu dergiler yaratmak yerine isin ehli oldugu
belli olan insanlarin, bu gibi yaratici bolumler acmalari, bilgisayar
dergisi sektorunun gelecegine umutla bakmami sagliyor. Derginiz sayesinde
yurt ici ve yurt disi demo scene aktiviteleri hakkinda genis bir malumat
edindim. Umarim bu sahane hobi Turkiye'de daha da yerlesir.
Oyunlar kisminda retro bolumunde yazilan aciklamalarda bazi hatalar var.
Benim gibi bazi eski oyun fanatiklerini rahatsiz edebilir. Airborne Ranger
oyunu c64 versiyonu ile birebirdir. Yani "Ozellikle amiga versiyonunda"
denilebilecek bir sey yok. Amiga'dan once c64 versiyonu cikmistir. Eski oyun
incelemek, hassasiyette azalma demek degil. Biraz daha ciddiyet lutfen.
Onun disinda hardware bolumleri haric derginizi zevkle okuyorum. Demoscene
gibi bolumlerinizin artmasini ve basarilarinizin devamini diliyorum.
Kursad
GnoStiC
4th July 2007, 20:31
@vigo: senin arkandan konusmus gibi olmayalim diye bende eski bir maili copy paste edeyim:
slm kanka..
kim yapiyo bilmyorum. zaten pc ile photoshop ve after fx disinda hic ugrasmiyom.. :(
onlari koyduysa bizi bilen biridir. cikar yakinda kokusu..
cok slmlar..
turbo..
----- Original Message ----- From: "GnoStiC" <gnostic@bronxwhq.org> (gnostic@bronxwhq.org)
To: "Tunç Dindaş" <turbo@bronxwhq.org> (turbo@bronxwhq.org)
Sent: Monday, January 02, 2006 6:26 PM
Subject: retromaster..
selam karde$,
bu ayki pcworld'de "demoscene" diye bir kisim gordum ve retromaster@gmail.com diye biri yazmis metni.. ancak sayfanin tepesinde senin spray'li adamlardan var, bide tabi yazi icinde bir bronx intro capture'i..