tuttum bunu. çok da başarılıymışlar. zaten chris huelsbeck, jeroen tell, rob hubbard gibi müzisyenelere günümüzün beethoven'ları gözüyle bakmışımdır hep :)
vigo
27th July 2006, 11:32
jeroen tel yada rob hubbard ( yüksek ihtimal rob ) nightshift'e katılabilir...
skate
27th July 2006, 14:59
Evet hem de gülmekten katılabilir :lol:
Walla süper olur Vigo. Reyn'i de davet etmek lazım.
vigo
27th July 2006, 15:55
VIP list de Rob Hubbard var... JT sağda solda konser veriyor, tarih tutmayabilir.. o bakımdan.. keza bende sana bakım katılıcam partide... :)
spritus
27th July 2006, 16:11
oyy.. music compo'da şenlik var desenize :)
Originally posted by vigo@Jul 27 2006, 11:32 AM
jeroen tel yada rob hubbard ( yüksek ihtimal rob ) nightshift'e katılabilir...
Quoted post
GnoStiC
27th July 2006, 16:16
hmm.. o zaman cep telefonu melodisini degistireyim.. muziklerimi cep telefonu melodisi olsun diye mi yaptim diyebilir, uzulebilir.. (ya da sevinebilir bilemedim simdi)..
nightlord
30th March 2007, 00:06
siteye 4 parcanin performansi eklenmis. Ozellikle orkestrasyon severler zevkle dinleyecektir. Int Karate'nin orta bolumunde inanilmaz guzel eklemeler var
drey
30th March 2007, 00:38
ben özellikle cybernoid 2'nin yorumuna hastayım. Myspace'te C64 orchestra'yı keşfettiğimde nasıl da mutlu olmuştum. Adamlar hep yapmak istediğimi hayata geçirmişler...
valla drey ben de heyecanla supremacy'yi koymalarini bekliyorum. video trailer da bi kuple var ama (amma beynimize islemis bu trt spikerleri yahu). Neyse cd vd dvd de cikmasi icin bu yazi hedefliyorlarmis
valla drey ben de heyecanla supremacy'yi koymalarini bekliyorum. video trailer da bi kuple var ama (amma beynimize islemis bu trt spikerleri yahu). Neyse cd vd dvd de cikmasi icin bu yazi hedefliyorlarmis